Hoppa direkt till innehåll
Gå med
DSC_5200
Sandman M48
Det är jag som driver www.GameConnect.se, och har gjort det från början. Jag försöker delege...
weblog

Weblog

Klicka på bilden för att få se ett bildspel från LAN:et
LAN:et var mycket trevligt om än rätt så tröttsamt. 24h i en mörk gymnastikhall tär på krafterna.
Vi (, och och jag) kom dit vid tresnåret ungefär och började packa upp och installera servarna. SkyCom var det som levererade internet till LAN:et och H-LAN fixade med nätverket på plats.
När servarna var uppe så startade vi upp två CS-servrar på varje burk och hade då fyra stycken matchservrar.
Men det var inte förrän klockan 22:00 som tävlingen började, och fram tills dess så fick alla registrera sig som medlemmar och skapa klaner på sidan så dom kunde anmäla sig.
Själva cupen flöt på otroligt smidigt. Det var inge som helst problem, varken tekniskt eller socialt. Jag har varit på LAN där det varit en hel del klagomål om fusk och ghosting, men allt sådant skötte sig mycket bra.
Det enda tekniska problemet var väl att GameConnects cupsystem fördelade lagen fel i winner/loser brackets, så när vi kom ner dit så fick vi gå över på papper. Hoppsan! Men vi ska se över cupsystemet till nästa gång.
Förstapris i tävlingen var varsin svart 30GB iPod som visade sig vara het bland ungdomarna. faktum är att när tävlingen var igång så deltog i stort sett varenda deltagare på LAN:et i den. Man kan säga att GameConnect tog över LAN:et utan att överdriva.
Vinnare i tävlingen var Tungviktarna med medlemmarna och . Dom var trötta men lyckliga vinnare.
  • comment
  • comment
  • comment
  • jag2